Villa c7   Appartement c4  Studio c1  Kusadasi c5

Studio Kusadasi

Compleet ingerichte studio met schitterend zicht op de zee, de haven van Kusadasi en het Griekse eiland Samos. Gelegen in een rustige omgeving aan een olijfboomgaard en op loopafstand van het centrum van Kusadasi met de jachthaven en het strand. Door de gunstige ligging is het huis geschikt voor rustzoekers, maar ook zij die het bruisende leven van het centrum op willen zoeken. Overwinteren is uiteraard ook mogelijk. Op 100 meter afstand rijden iedere 10 min. de Dolmus stadsbusjes, waarmee je voor ca € 1,00 naar het centrum, de stranden en de markten kan reizen. Een grote supermarkt ligt op ca 75 meter afstand. Zee is op 300 meter afstand. Pygale beach ligt op 1 km afstand.

Personen: 2+2

Voorzieningen o.a.: Grote studio met 2 persoonsbed, bank is om te klappen tot 2 persoons slaapbank, koelkast, kookgelegenheid, badkamer met douche en toilet, groot balkon direct aan de studio, zonneterras, TV, wasmachine, senseo- en koffieapparaat en waterkoker, beddengoed en badlinnen. Studio is voorzien van airco.
Prijs: vanaf € 130 (laagseizoen) tot € 260 (hoogseizoen) per week. Kortingen oplopend tot 20% bij boeking meerdere weken. Op verzoek haalt de chauffeur je van het vliegveld op.