Villa c7   Appartement c4  Studio c1  Kusadasi c5

Villa Kusadasi

Compleet ingerichte villa met schitterend zicht op de zee, de haven van Kusadasi en het Griekse eiland Samos. Gelegen in een rustige omgeving aan een olijfboomgaard en op loopafstand van het centrum van Kusadasi met de jachthaven en het strand.

Het strand Pygale beach ligt op loopafstand van de villa (kijk voor foto). Door de gunstige ligging is het huis geschikt voor rustzoekers, maar ook zij die het bruisende leven van het centrum op willen zoeken.

Overwinteren is uiteraard ook mogelijk. Op 100 meter afstand rijden iedere 10 min. de Dolmus stadsbusjes, waarmee je voor ca € 1,00 naar het centrum, de stranden en de markten kan reizen. Een grote supermarkt ligt op ca 75 meter afstand.

Zee is op 300 meter afstand. Pygale beach ligt op 1 km afstand.

Personen: 10

Voorzieningen o.a.: Grote living met open haard, 5 grote slaapkamers (waarvan één masterbedroom met eigen badkamer en 3 met eigen balkon), 3 badkamers waarvan één met jacuzzi, groot balkon bij de woonkamer, buiten barbecue, moderne keuken met alle denkbare apparatuur, TV met Ned. zender, wasmachine, beddengoed en badlinnen.

Prijs: vanaf € 380 (laagseizoen) tot € 560 (hoogseizoen) per week. Kortingen oplopend tot 20% bij boeking meerdere weken. Op verzoek haalt de chauffeur je van het vliegveld op.

kusadasi villa te huur 3

kusadasi villa te huur 4 kusadasi villa te huur 2