Villa c7   Appartement c4  Studio c1  Kusadasi c5

Korting

Korting wordt automatisch berekend. Indien u er recht op heeft, kunt u de berekende korting in het scherm bekijken waarin u uw gegevens noteert. Naast  het Basistarief klikt u op de tekst 'Klik voor meer gegevens...'. Onderin de scrolldown ziet u de korting staan. Op andere plekken zult u dit kortingsbedrag niet meer terugzien.

Water & Electra

Dit zijn verplichte kosten.

Deze kosten worden automatisch berekend voor het aantal personen (exclusief babies) waarvoor u geboekt heeft. Bij aantal kunt u het getal '1' zo laten staan.

Schoonmaakkosten

Dit zijn verplichte kosten.

Kies bij schoonmaakkosten de voor u geldende soort vakantiewoning door een 0 bij aantal te zetten bij de andere vakantiewoningen.

Transfer vliegveld

Maximaal 4 personen met bagage kunnen worden opgehaald. Bent u met meer dan vier personen, dan moet u contact opnemen met de verhuurder.

Auto huren

Wilt u een auto huren? Noteer dan bij 'Ruimte voor opmerkingen' de datum of data waarop u de auto wilt huren. En geef bij 'Toeslagen en Opties' in het juiste vakje aan hoeveel dagen u de auto wilt huren. Bijvoorbeeld, wilt u de auto 5 dagen huren, kies dan voor 'Huur auto 3-7 dagen' en noteer '5' bij het aantal dagen.

Boek nu

Geen gegevens gevonden (2021-11-28 - 3000-12-31)

Compleet ingericht appartement. 300 meter van de haven en boulevard. Gelegen in een rustige omgeving pal aan een 1/2 Olympisch zwembad. Door de gunstige ligging is het huis geschikt om alles in het centrum lopend te bezoeken. Het stadstrand is op 400 meter afstand. Overwinteren is uiteraard ook mogelijk. Op 100 meter afstand is een winkeltje en op 300 meter is een grote supermarkt (Migros in de haven). De Dolmus rijdt langs het complex. De beheerder praat uitstekend Engels.

Toeslagen

 

Toeslag water (per pers. per dag)   €  1,50
Toeslag elektriciteit (per pers. per dag)   €  1,50
Schoonmaakkosten (eenmalig per verblijf)   € 50

 

Kortingen

 

Korting huursom bij 3 weken   10,0%
Korting huursom bij 4 weken   12,5%
korting huursom bij 5-6 weken   15,0%
korting huursom bij 7-8 weken   17,5%
korting huursom bij 9 en meer weken   20,0%

 

Optioneel

 

Transfer vliegveld Izmir (optioneel)   €  50
Transfer vliegveld Bodrum (optioneel)   €  80
Huur auto per dag (optioneel) 1-2 dag(en)   €  35
Huur auto per dag (optioneel) 3-7 dagen   €  30
Huur auto per dag (optioneel) 8 of meer dagen   €  25